Maritiem Museum Rotterdam

Beleef, met je klas, bij het Maritiem Museum Rotterdam de enorme invloed van de maritieme wereld op ons dagelijks leven. De kinderen duiken onder in eigentijdse tentoonstellingen of gaan zelf aan de slag in de dynamische museumhaven.

Thema’s: 

  • Oceanen
  • Scheepvaart

Maritiem Museum

De onderwijsprogramma’s van het Maritiem Museum bieden leuke én leerzame lessen voor elke groep in het basisonderwijs en elke klas in het voortgezet onderwijs.

Voor wie PO, VO en MBO
Doel Een museum vol met wetenswaardigheden over oceanen en scheepvaart
Duur dagdeel
Samenwerking & Organisatie Beleef, met je klas, bij het Maritiem Museum Rotterdam de enorme invloed van de maritieme wereld op ons dagelijks leven. De kinderen duiken onder in eigentijdse tentoonstellingen of gaan zelf aan de slag in de dynamische museumhaven.
Tijdpad/planning Nvt
Max aantal deelnemers Hele klas
Kosten onbekend
Challenge Criteria / Prijzen NvT
Bijzonderheden Interactief
Contact en Aanmelden www.maritiemmuseum.nl

SDG

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf − 4 =

Uw privacy
AVG

Sinds mei 2018 is de AVG van kracht. Om uw privacy te beschermen laten we u weten dat we uw data alleen gebruiken om u te informeren over Sustainable@ nieuws, activiteiten, producten en evenementen. Als u niet langer op de hoogte wilt worden gehouden, dan verzoeken wij u uit te schrijven uit de nieuwsbrief mailinglijst of contact op te nemen met tanja@smartcirculair.com

Laatste Instagram Posts