Deelnemende Initiatieven

  • Wij zijn een

  • Kies wat je wilt doen

  • Tijdsduur

  • Provincie

  • Kosten

  • SDG Goals

18 Deelnemende initiatieven gevonden

DesignWeek at School | Duurzame Design Award

DesignWeek | Leer over de oorzaken van klimaatverandering én bedenk met design thinking jouw eigen oplossing tijdens de Duurzame Design Award.

Meer informatie

TextielRace

De Textiel Race maakt het inzamelen van oude kleding en textiel leuk, leerzaam en gemakkelijk. Educatieve gastles met inzamelactie op school

Meer informatie

VerduurSamen Challenge

VerduurSamen is opgezet door drie middelbare scholieren en daagt andere scholieren uit in hun directe omgeving aan de slag te gaan met verduurzaming.

Meer informatie

Soapbox

Gedurende de SDG-Challenge werken studenten als consultantteam aan een duurzaamheidsvraagstuk van één van onze partners

Meer informatie

My Climate Action

My Climate Action laat leerlingen ervaren dat zij zelf iets kunnen doen tegen klimaatverandering. Leer via de game en maak het verschil!

Meer informatie

Energy Challenges

Energy Challenges richt zich op de bovenbouw van de basisscholen en de onderbouw van de middelbare scholen. De campagne heeft 2 pijlers: Techniek en Gedrag

Meer informatie

Energie OntwerpChallenge

De Energie OntwerpChallenge laat teams van Basisschool tot Universiteit energiesystemen ontwerpen, bouwen en aansteken tijdens Earth Hour op 27 maart 2021!

Meer informatie

Hoe Groen kan ik Doen?

Hoe Groen kan ik Doen? HoeGROENkanikDOEN heeft een kartonnen wand gemaakt waarop vragen en tips voor klimaatgedrag staan.

Meer informatie

17 doelen die je deelt

Op 17 SDG doelen die je deelt leer en ontdek je alles over deze Werelddoelen. SDG staat voor Sustainable Development Goals.

Meer informatie

Ontdekfabriek Eindhoven

De avonturen in de Ontdekfabriek Eindhoven stimuleren het talent van kinderen met thema’s als water, recycling en duurzame energie.

Meer informatie

De Ontdekhal Utrecht

De avonturen in de Ontdekhal stimuleren kinderen en volwassenen om hun talen­ten te ontdekken. Thema’s water, recycling en duurzame energie.

Meer informatie

SMARTCirculair Bouw OntwerpChallenge

Doe met je mbo- studententeam mee met de SMARTCirculair ontwerp/bouwwedstrijd en ontwerp het meest CO2-vriendelijke, spraakmakende, vernieuwende en circulaire ontwerp voor een opdracht van jouw opdrachtgever.

Meer informatie

De Uitvindfabriek Breda

Uitvindfabriek Breda; Kinderen leren op een leuke manier ontdekken over wetenschap en technologie en de oneindige mogelijkheden ervan.

Meer informatie

Smart Climate Opportunities – DLE Connect

DLE-Connect zorgt voor risicoloos onafhankelijk advies en begeleiding bij de implementatie van de fasegewijze uitvoering schoolverduurzaming. Zonder kosten.

Meer informatie

De Afvaljuf

Kunst! De Afvaljuf zorgt ervoor dat kinderen anders tegen afval gaan aankijken. Kinderen zamelen in en maken kunst van afval. Voor PO en VO

Meer informatie

BYOR

Met de BYOR-kit kunnen kinderen vanaf 8 jaar (snel) zelf werkende robots bouwen. Tijdens de workshops en lessen met BYOR wordt de ontwerpcyclus gevolgd .

Meer informatie

Young Innovators

Het Young Innovators Programma is voor klas 4-6 havo/vwo, (buitenschools) talentprogramma, technasiumopdracht of als onderdeel van een activiteitenperiode.

Meer informatie

E-waste Race

De E-waste Race is een wedstrijd tussen scholen in een regio om zoveel mogelijk elektronisch afval bij mensen uit de buurt op te halen.

Meer informatie

Pagina 1 van 1
Uw privacy
AVG

Sinds mei 2018 is de AVG van kracht. Om uw privacy te beschermen laten we u weten dat we uw data alleen gebruiken om u te informeren over Sustainable@ nieuws, activiteiten, producten en evenementen. Als u niet langer op de hoogte wilt worden gehouden, dan verzoeken wij u uit te schrijven uit de nieuwsbrief mailinglijst of contact op te nemen met tanja@smartcirculair.com

Laatste Instagram Posts