Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Internationale CIEP Meeting

september 14 - september 16

De eerste Internationale CIEP 3-daagse vindt plaats van 14 t/m 16 september 2022. Alle partners komen dan bij elkaar om de eerste resultaten per Workpackage te delen.

CIEP | Climate Innovators Enthuse Platform

Leren en innoveren zijn twee kanten van dezelfde medaille – samen kunnen ze verandering versnellen. Zeker als we dat met het onderwijs doen en dus al vroeg beginnen met klimaatgerelateerde projecten en(les)programma’s.

Binnen CIEP willen we een internationaal platform starten met een regionaal sausje. Partners uit Belgie, Duitsland, Nederland en Spanje bieden via het CIEP platform in de toekomst alle klimaatgerelateerde initiatieven en activiteiten voor scholen aan die een keuze kunnen maken uit het grote aanbod als ze een programma willen inrichten.

Daarnaast willen landen met en van elkaar leren. Door kennis en activiteiten te delen en een vliegwiel in gang te zetten. Juist door (jonge) kinderen, leerlingen en studenten uit te rusten met de vaardigheden en kennis om hen in staat te stellen de klimaatverandering in hun gemeenschappen aan te pakken en aan te pakken.

Door deze internationale samenwerking en de kracht die hier van uitgaat zijn de CIEP Partners van mening dat we ook gemeenschappen bereiken die het meest kwetsbaar zijn voor klimaateffecten. Sociale innovatie maakt deel uit van het CIEP Programma want een van de doelen die de CIEP partners aanhangen is gezondheid en welvaart voor iedereen!

CIEP Partners

Het Climate Innovators Enthuse Platform wordt mogelijk gemaakt door

Gegevens

Begin:
september 14
Einde:
september 16
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , ,

Organisator

Stg Sustainable@

Locatie

Woudhoeve Oosterblokker
Oosterblokker 133
Oosterblokker, Noord-Holland 1696 BE Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06 53761744
Bekijk de site van Locatie
Uw privacy
AVG

Sinds mei 2018 is de AVG van kracht. Om uw privacy te beschermen laten we u weten dat we uw data alleen gebruiken om u te informeren over Sustainable@ nieuws, activiteiten, producten en evenementen. Als u niet langer op de hoogte wilt worden gehouden, dan verzoeken wij u uit te schrijven uit de nieuwsbrief mailinglijst of contact op te nemen met tanja@smartcirculair.com

Laatste Instagram Posts